Kuşbaşı kavurma



Malzemeler

500 gr kuşbaşı
6 adet domates
4 adet kuru soğan
4 adet yeşil biber
2 adet kırmızı biber
2 yemek kaşığı margarin
4 diş sarımsak
1 çay kaşığı kırmızı biber
Karabiber tuz

Teflon tavada yıkayıp suyunu süzdüğünüz ufak ufak doğranmış etleri margarinle birlikte koyun karıştırın üstünü kapatın etler suyunu bırakıp çekene kadar bekleyin. Etler kızarmaya başlayınca halka şeklinde doğranmış biberleri içine atın.
Soğanlar pembeleşene kadar hiç tuz koymadan iyice etleri kavurun. Üzerine kabukları soyulup doğranmış domatesleri atın.
Tuz karabiber ilave edin. Kısık ateşte su koymadan 30-35 dk pişrip hemen servis yapın.

Comments

Popular posts from this blog

Çıtır çıtır kurabiyelere hazır mısınız?

Yeşil döner